Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
589
589

Окупанти готують примусову евакуацію з Василівки на Запоріжжі – Генштаб

Окупанти готують примусову евакуацію з Василівки на Запоріжжі – Генштаб

Окупанти готують примусову евакуацію з Василівки на Запоріжжі. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні 21 грудня, передає Nikopolnews.

Зазначається, що таку підготовку загарбники почали ще 12 грудня на території Василівки та прилеглих населених пунктів.

З 12 грудня російські окупаційні війська проводять підготовку до примусової евакуації громадян України, які проживають на території міста Василівка та прилеглих населених пунктів Василівського району Запорізької області, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Раніше Генштаб повідомляв про підтвердження вогневого ураження підрозділами Сил оборони України 18 грудня районів зосередження живої сили та техніки противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Зокрема, в районах населених пунктів Пологи, Василівка і Кам’янка-Дніпровська. Втрати противника складають понад 130 поранених окупантів, знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу. Інформація щодо загиблих загарбників уточнюється.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстріли з реактивної артилерії районів населених пунктів Білогір’я, Кам’янське і Малі Щербаки Запорізької області та Новодмитрівка, Кам’янське, Республіканець, Новоберислав, Понятівка, Херсон, Микільське, Садове і Антонівка на Херсонщині.

Військові рф розбомбили найбільший у Європі легендарний плавкран «Захарій» (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×