Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13228
13228

«Коли звільнять Енергодар» – захисники розповіли про ситуацію на даному напрямку і у місті

«Коли звільнять Енергодар» - захисники розповіли про ситуацію на даному напрямку і у місті

Коли звільнять Енергодар? Це болюче питання хвилює не тільки мешканців міста-атомників, а і жителів Нікополя, Марганця та інших територій на березі Дніпра у Нікопольському районі, адже вже майже півроку вони потерпають від обстрілів, які ворог веде з Енергодара, часто ховаючись за ЗАЕС.

Раніше оборонці натякали на те, що звільнення Енергодара можливе до нового року. Також про створення безпекової зони навколо ЗАЕС до кінця 2022-го говорили у МАГАТЕ. Захисники розповіли, яка ситуація в Енергодарі сьогодні, передає Nikopolnews.

У повідомленні зазначається, що на Запорізькому напрямку почастішали випадки втечі «мобіків» з фронтової та прифронтової лінії вогню. На АЕС завезли маленьку групу «бородачів», яка контролює гарматне м’ясо у вигляді нової ротації з мобілізованих.

Думали буде все легко, але виявилося, що ЗСУ відпрацьовують точково і швидко. Це збентежило мабуть, це ж не в інтернеті сидіти і писати ‘приїду в Україну і наведу порядок’, – кажуть захисники.

В Енергодарі посилили огляд на вулицях і на КПП на в’їздах до міста.

Енергодарські морги поповнюються з різних фронтових ліній. Вбитих везуть з різних точок.

МСЧ кишить супротивником Росії як у лежачому так і в стоячому положенні. Відбулася зміна лікарів – тих, кого ви бачили раніше – більше немає. Їх замінили тупорогими лікарями з Росії, які штопають своїх братків безкоштовно, а наші українські лікарі, навідріз відмовлялися це робити і посилали в найближчі населені пункти. Лікарі Росії автоматично стають нашою метою, – розповідають захисники.

Коли звільнять Енергодар?

Оборонці кажуть, що, судячи з переговорів, які тривають уже третій день у Москві, можемо зрозуміти їх провал, оскільки раніше Гроссі прогнозував рішення щодо деокупації ЗАЕС вже цього місяця.

Так, ще не все втрачено, цілий тиждень залишився. Але навіть якщо й зіграє роль МАГАТЕ – з АЕС піде частина загарбників, як і з міста, а це як максимум залишається одна петля навколо шиї для мирного населення, – прогнозують оборонці.

Вони констатують що з деокупацією Енергодара така ж біда, його буде звільнено лише військовим шляхом, жодних політичних рішень розумних не буде.

Раніше, відштовхнувшись від новин із фронту, можна було говорити про Новий рік, але на жаль, ситуація в Бахмуті почала хитатися + погодні умови відіграють свою істотну роль. На даний момент ситуація в Бахмуті стабілізована, але погода все ще кульгає. Ситуація змінюється щогодини на лінії фронту. Але не треба падати духом, іграшки нам привезли, є чим працювати на березі Енергодара найближчим часом як і за іншими напрямками, і не треба говорити, що ЗСУ не працюють ВЗАГАЛІ. Ніхто за забув про Енергодар і не забуде. Точних прогнозів ніхто не даватиме, всі помиляються, оскільки ситуація може розгорнутися по-різному. Скажемо одне… Спостерігаємо за погодними умовами, – йдеться у повідомленні.

«Коли звільнять Енергодар» - захисники розповіли про ситуацію на даному напрямку і у місті «Коли звільнять Енергодар» - захисники розповіли про ситуацію на даному напрямку і у місті «Коли звільнять Енергодар» - захисники розповіли про ситуацію на даному напрямку і у місті

На Запорізьку АЕС заїхала група кадировців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×