Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1672
1672

Компанія Інтерпайп відновлює виробництво

Компанія Інтерпайп відновлює виробництво

Компанія Інтерпайп поступово відновлює виробництво. Про це йдеться у заяві пресслужби компанії, передає Nikopolnews.

З початку квітня компанія поновлює операційну діяльність у Дніпрі, Нікополі та Новомосковську. В першу чергу запрацюють потужності із фінішних операцій для доопрацювання напівготових труб, залізничних коліс та колісних пар. Основна частина готової продукції буде експортуватись на європейський ринок.

Наприкінці березня компанія почала відвантажувати продукцію, вироблену ще до початку війни, автотранспортом до Європи. Пропускна здатність логістичних каналів в Україні обмежена, тому об’єми вантажів наразі неможливо порівняти із об’ємами довоєнного часу.

«Першим пріоритетом компанії є безпека наших співробітників та їх родин, а також збереження і стабільна виплата заробітної плати. Ми також розуміємо, наскільки важливо, аби українська економіка починала працювати – це найкраща підтримка Збройних сил та всієї країни в тилу. Також сподіваємось, що ситуація буде покращуватись і ми зможемо запустити «гарячу» частину – прокатні стани для виробництва труб та залізничних коліс. В той же час компанія продовжить допомагати армії, нашим мобілізованим працівникам, лікарням, що приймають поранених», – підкреслив Андрій Коротков, т.в.о. Генерального директора ІНТЕРПАЙП.

Увага! Водоканал Нікополя відновлює повірку лічильників

Вакансії у Нікополі станом на 29 березня

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни

НЗФ допоміг укріпити Нікополь і під’їзди до нього, тепер шиє форму і виготовляє бронежилети

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×