Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2128
2128

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни

Як працює НЗФ у Нікополі на другий місяць повномасштабної війн

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни в Україні, розповів гендиректор підприємства Володимир Куцин в ході оперативної наради 29 березня. Інформацію про це оприлюднили у профільній групі Нікополь Феросплавний у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Завод працює задовільно, планові завдання виконуються, відвантаження продукції йде заданими темпами, більшість заводчан залучені до роботи:

«У ці важкі часи ми робимо все, аби підтримати країну та людей. Майже 100% феросплавників виведені на робочі місця. Вже на початку квітня люди отримають заробітну плату, а у бюджети міста і країни ми відрахуємо податки», – запевнив Володимир Куцин.

План роботи підприємства у квітні залишається у межах березневих показників. Наразі відповідні служби працюють над забезпеченням виробництва всіма необхідними матеріалами. Окремо директор підкреслив, що МСЧ, ПКіС ім.Б.Величка, СК «Електрометалург» та готель «Нікополь» теж працюють. Для підприємців, що орендують там площі, скасовано оренду, аби вони поновлювали свою діяльність.

Володимир Куцін зазначив, що підприємство всіляко підтримує країну та наші Збройні сили. Кількість охочих захищати рідну землю заводчан повсякчас зростає – зараз до лав ЗСУ вступили вже близько 500 феросплавників, серед яких директор з корпоративних і юридичних питань заводу Євген Бовкун. Також на військові потреби АТ НЗФ передав автотехніку.

Раніше у прес-службі заводу повідомляли, що Нікопольський феросплавний завод освоїв випуск військової продукції. Це, зокрема, бронежилети і протитанкові їжаки.

З початку вторгнення російських військ на територію України Нікопольський феросплавний завод (НЗФ) зумів не лише грамотно зміцнити територію міста та підприємства на випадок нападу, а й розпочати виробництво військових товарів. Тут почали шити військову форму для ЗСУ та виготовляти бронежилети, зварювати дорожні та протитанкові їжаки, – йдеться у повідомленні.

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни

З ініціативи керівництва заводу, робітниці цеху благоустрою дільниці пошиття спецодягу та техоснастки переорієнтувалися на пошиття форми для ЗСУ. Завдяки командній роботі відділу постачання та служби безпеки вдалося швидко закупити спеціальну тканину та фурнітуру та налагодити виробництво.

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни

«Робота для нас не нова, обладнання хороше, а головне – всі наші працівниці патріотично налаштовані, тому готові викладатися на 100%, щоб швидше виконати замовлення та пошити все необхідне для наших бійців на передовій. Ми маємо допомагати, бо разом ми сила та обов’язково переможемо!
Ми розуміємо, що країна зараз не встигає, хоч і робить усе можливе, забезпечити всім необхідним мобілізованих хлопців. Тому ми, як дружини та сестри наших бійців, робитимемо все, щоб нашим чоловікам і братам було у що одягтися.
Ми бажаємо нашим хлопцям перемоги та висловлюємо подяку нашому керівництву заводу за допомогу ЗСУ. Завдяки цьому і ми тут у тилу почуваємося необхідними, бо долучаємось до важливої ​​справи. Ми повністю розуміємо, що у нас в області не стріляють завдяки нашим Збройним Силам України. У мене особисто чоловік на передовій, він мене запевнив, що вони не зрушать із місця, захищатимуть нас до останнього – за перемогу, за Україну», – розповіла начальник ділянки пошиття спецодягу та техоснащення цеху благоустрою «НЗФ» Тетяна Руденко.

Як працює НЗФ у Нікополі під час повномасштабної війни

НЗФ допоміг укріпити Нікополь і під’їзди до нього, тепер шиє форму і виготовляє бронежилети

Стало відомо, скільки нікопольців виїхали з міста від початку повномасштабної війни

Як у Нікополі працює Приватбанк: адреси і графік

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×