Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
588
588

Лікарня у Дніпрорудному переповнена пораненими окупантами – Генштаб

Лікарня у Дніпрорудному переповнена пораненими окупантами – Генштаб

Лікарні у Дніпрорудному, що на лівому березі Каховського водосховища у Запорізькій област, переповнена пораненими окупантами. Про це повідомляє у ранковому зведенні 23 січня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Противник несе великі втрати, а лікарі відмовляються рятувати окупантів.

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, міська лікарня Дніпрорудного Запорізької області переповнена пораненими. Тільки за останній час доставлено близько 150 загарбників. В той же час, більшість персоналу лікарні відмовилися співпрацювати з окупантами, тому медиків направляють з російської федерації, – йдеться у повідмленні Генштабу.

Лікарня у Дніпрорудному переповнена пораненими окупантами

Лікарня у Дніпрорудному переповнена пораненими окупантами – Генштаб

Також Генштаб повідомляє, що росіяни вели безуспішні наступальні дії на Запорізькому напрямку.  Крім того, вони продовжують завдавати ударів по цивільній інфраструктурі.

На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню постраждали понад 20 населених пунктів, зокрема, Вільне Поле, Времівка і Новопіль на Доннечині та Гуляйполе, Павлівка, Новоданилівка, Степове, Оріхів, Щербаки і Мала Токмачка Запорізької області.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабної війни мешканці Дніпрорудного героїчно намагалися чинити опір російським загарбникам. Чоловіки тоді вийшли зустрічати російську важку техніку. Міський голова Євгеній Матвєєв вийшов разом з іншими. Коли колона підійшла достатньо близько, міський голова вийшов їм на зустріч. Перемовини йшли менше хвилини. Після цього російські танки поїхали назад.

Лікарня у Дніпрорудному переповнена пораненими окупантами – Генштаб

На жаль, згодом, дуже швидко, місто було окуповане.

До повномасштабного вторгнення росії тут проживало близько 18 тисяч осіб.

Створить певну напругу на Запорізькому напрямку – військові про наступ російської армії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×