Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2487
2487

Добудова басейну у Нікополі: поліція проводить досудове розслідування

Добудова басейну у Нікополі: поліція проводить досудове розслідування

У 2023 році на добудову басейну у Нікополі Дніпро ОВА виділила понад 14 мільйонів гривень. Поліція проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення коштів, повідомило  «Суспільне», передає Nikopolnews.

Нагадаємо, раніше голова громадської організації «Платформа Громадський контроль»‎ Денис Селін  розповів , що у 2023 році Дніпропетровська обласна військова адміністрація виділила більш ніж 14 мільйонів гривень на добудову басейну. А загалом, у 2022 і 2023 роках – близько 25 мільйонів гривень.

У кінці жовтня журналісти сайту «Суспільне» надіслали запит до Національної поліції із запитанням: на якій стадії розгляд справи про виділення коштів на будівництво спорткомплексу в Нікополі? І отримали відповідь.

Добудова басейну у Нікополі: поліція проводить досудове розслідування

izobrazhenie viber 2022 01 23 15 41 52 581

«Інформуємо, що слідчим відділом Нікопольського РУП ГУНП здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення службовими особами Департаменту капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації бюджетних коштів, виділених на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу на території парку Перемоги в місті Нікополь», йдеться у відповіді поліції

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 191 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, басейн у Нікополі будували в рамках програми «Велике будівництво». Його планували відкрити для відвідувачів у 2022 році, але почалася повномасштабна війна.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×