Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2167
2167

«Діра замість стін»: мешканці Нікополя розповіли про пережитий обстріл

мешканці Нікополя розповіли

Мешканці Нікополя розповіли про пережитий ворожий обстріл 31 серпня. Про це розповіли журналісти сайту «Суспільне», передає Nikopolnews.

Енергетики у шоломах і бронежилетах лагодять лінії електропередач у Нікополі. Їх майже щодня пошкоджує важка російська артилерія. Вулицю, де живе Ольга, обстріляли вперше.

мешканці Нікополя розповіли

«Я була на роботі й зателефонувала мама, що до нас прилетіло Це все, що залишилося – діра замість стін. Тут була кімната мого молодшого сина. Тут – наша спальня», – розповідає власниця пошкодженого будинку Ольга.

Мешканці Нікополя розповіли про пережитий ворожий обстріл 31 серпня

мешканці Нікополя розповіли

Батьки Ольги були у хаті, коли половину їхнього помешкання зніс російський снаряд. Врятувало подружжя те, що готували обід у іншій кімнаті.

«Я он там лежав, тільки встав і тут – бабах! У мене у вухах дуже задзвеніло і одразу відпустило. Я вийшов на вулицю і бачу – у дім наш попало. Одразу пролунав і другий прильот десь збоку», – говорить батько Ольги.

мешканці Нікополя розповіли

Зараз родина збирає уламки будинку і оговтується від шоку.

«Я зараз нормально почуваюся, а дружина погано – плаче і плаче. Ми тільки півтора роки тому дах перекрили. Тримаємося», – зазначив чоловік.

Чоловік говорить, що виїжджати з міста попри обстріли, які тривають більше року, не планує. Натомість Ольга каже, що комунальники оглянули і допомогли прибрати житло. Вона сподівається на виплату коштів на відновлення домівки.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×