Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3501
3501

Треба розраховувати на свої сили: Олександр Саюк прокоментував повернення нікопольців додому

Олександр Саюк прокоментував повернення нікопольців додому

28 лютого під час своєї прес-конференції міський голова Олександр Саюк прокоментував повернення нікопольців додому. Повідомляє Nikopolnews.

Останнім часом, ситуація за кордоном змінюється. Через що нікопольці повертаються до рідного міста, яке знаходиться у зоні активних бойових дій.  Журналісти поцікавилися у Олександра Саюка, чи готова влада до повернення людей у Нікополь.

«Ми постійно викладаємо пропозиції від комунальних підприємств по набору людей на роботу. Водночас ми, як міська влада, не можемо вплинути на роботу заводу феросплавів та трубних підприємств. Тому вакансії у нас є. І якщо людині потрібна робота, то вона може її знайти», сказав Олександр Іванович.

Олександр Саюк прокоментував повернення нікопольців додому: відео

Також міський голова зауважив, що влада не проти повернення людей додому. До того ж людина має право повернутися додому разом зі своїми дітьми.

Під час прес-конференції також підіймалося питання щодо роботи дитячих садочків, які з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну не працюють у місті. А також, куди дівати дітей батькам, які повернулися додому і вийшли на роботу.

«Коли люди повертаються додому, то вони розуміють напевно, куди вони їдуть. В місто, де йдуть активні бойові дії, де не працюють дитячі садки. То батькам потрібно розраховувати, де будуть їх діти, коли вони вийдуть на роботу», додав Олександр Саюк.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×