Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4347
4347

Про воду у Нікополі: чому інформаційна тиша і що буде далі – розповів Саюк

У Нікополі

28 липня під час пресконференції міський голова Олександр Саюк розповів про ситуацію з водою у Нікополі. Повідомляє Nikopolnews.

Майже півтора місяця нікопольці жили без централізованого водопостачання. В цей час місцева влада організувала підвіз води. До того ж з першого дня припинення подачі води, у місті почали працювати над його відновленням.

Слід зазначити, що в такій же ситуації опинилися і сусідні міста – Марганець і Покров. Але їх очільники інформували громадян про відновлення водопостачання. В цей час, у Нікополі влада разом з комунальним підприємством «Нікопольводоканал» зберігала інформаційну тишу.

«Роботи в нас не завершені. Інформаційна тиша у нас продовжується. Прийде час, ми покажемо і розкажемо, як і де тривали роботи з водопостачання. На жаль, місце проведення робіт у нас небезпечне. Протягом півтора місяця роботи з відновлення водопостачання майже не зупинялися»,– сказав Олександр Саюк.

За словами очільника міста роботи з відновлення водопостачання зупинялися через ворожі обстріли.

Олександр Саюк про воду у Нікополі: відео

Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 28 липня 2023р.Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 28 липня 2023р.

«Але ми продовжуємо роботи з відновлення водопостачання. У нас є фінансування державного бюджету, яке нам дозволить відновити водозабори, насосні станції. Зробити капітальний ремонт і реконструкцію очисних споруд. Нашому водоканалу понад 60 років, і там нічого не робилося. Об’єм робіт великий, але вони вже розпочали. Після їх завершення, ми побачимо якість води і стабільність роботи водоканалу», – додав очільник міста

Попри те, що у більшості міста відновили подачу води, Олександр Саюк радить мешканцям мати запас води. Оскільки ситуація може змінитися в будь-який момент.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×