Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
437
437

Спортсмени Нікополя завоювали купу призових місць (фото)

Спортсмени Нікополя

Спортсмени Нікополя завоювали купу призових місць. Повідомляє Nikopolnews.

Дзюдо

«13 травня в місті Гросрешен (Німеччина) відбувся Кубковий турнір з дзюдо. Тютюник Матвій в ваговій категорії 30 кг серед юнаків U-10 виборов золоту медаль і піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу», розповіли у ДЮСШ «Трубник».

Ще один вихованець «Трубника» Олександр Фельдман у ваговій категорії 29 кг став срібним призером турніру з дзюдо серед юнаків U-11, який пройшов в місті Антве́рпен (Бельгія).

Спортсмени Нікополя

Баскетбол

Тим часом у Львові завершився сезон Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2007 року народження. Чемпіоном змагань стала команда PUSH TEAM (м. Кропивницький), в якій грає вихованець ДЮСШ «Трубник» Олександр Третяк.

Пляжний волейбол

9 травня у Польщі м. Новий Томисль відбулися районні змагання з пляжного волейболу серед дівчат.

«Підопічна тренера Сергія Риженка – Ніколь Долгова у складі шкільної команди, завоювала ПЕРШЕ місце, не програвши жодної партії. Тепер дівчата будуть захищати честь свого навчального закладу на змаганнях обласного рівня», розповіли у ДЮСШ №1.

Спортсмени Нікополя

Шахи

У місті Коломия завершився турнір з шахів.

«Місто Нікополь представляла Малишко Валерія (тренер Григор`ян Давид) – 1 місце серед дівчат , 4 місце у загальному заліку, виконала норму третього розряду», йдеться в повідомленні групи «Нікополь спортивний».

Гімнастика

З 13 по 15 травня в Естонії відбувся Відкритий чемпіонат міста Тарту з художньої та групової гімнастики. Нікополь на них представляли вихованки ДЮСШ №1 – сестри Камілла та Інесса Кравченко. Кожна з них завоювала золото, виступаючи у своїй віковій категорії.

Спортсмени Нікополя

З 13 по 15 травня у Чернівцях пройшов Всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «YUNA CUP». Софія Ляшенко – вихованка Олени Ястребової, завоювала срібну нагороду турніру, виступаючи у своїй віковій групі серед дівчат 2008 року народження.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів!

Спортсмени Нікополя завоювали купу призових місць: фото

Спортсмени Нікополя

Спортсмени Нікополя

Спортсмени Нікополя

Спортсмени Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×