Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
470
470

У Нікополі Університет III віку допомагає людям опонувати сучасні технології (фото)

Університет III віку

У  Нікополі Університет III віку допомагає людям опонувати сучасні технології. На базі територіального центру соціального обслуговування продовжуються заняття на факультеті «Онови комп’ютерної грамотності та інформаційних технологій», передає Nikopolnews.

«Впродовж навчального року, незважаючи на непросту ситуацію в місті, слухачі вже опанували практичні вміння створювати електронні скриньки, обмінюватися електронними листами, записуватися на прийом до сімейного лікаря за допомогою програми Medcard24, резервувати ліки в аптеках міста використовуючи додаток Tabletki.ua,  здійснювати пошук необхідної інформації в мережі Інтернет, купувати електронні квитки на авто та потяги за допомогою Proizd.ua, здійснювати онлайн покупки, тощо», йдеться у повідомленні.

Попри обстріли міста, чергове заняття Університету III віку пройшло 5 травня.

«Сьогодні вивчали можливості електронного спілкування за допомогою програми Skype та віддалено спілкувалися з друзями, рідними, знайомими, що емоційно переорієнтовувало отримувачів соціальних послуг від зневіри й самотності до взаємодопомоги, самопізнання та самореалізації», розповіли у територіальному центрі.

У  Нікополі Університет III віку допомагає людям опонувати сучасні технології: фото

У Нікополі Університет III віку

У Нікополі Університет III віку

У Нікополі Університет III віку

У Нікополі Університет III віку

У Нікополі Університет III віку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×