Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2611
2611

«На Нікопольщині загроза артобстрілу»: розроблено новий мобільний застосунок для оповіщення про тривогу

«На Нікопольщині загроза артобстрілу»: розроблено новий мобільний застосунок для оповіщення про тривогу

З’явився новий мобільний застосунок для оповіщення про тривогу, коли на Нікопольщині загроза артобстрілу. Його розробила команда Непосредственно Gachi, про що і повідомила у своєму Телеграм-каналі, передає Nikopolnews. Сьогодні, 23 лютого, мобільний додаток протестували.

Зазначається, що застосунок більш зручний і практичний, ніж оповіщення про загрозу у Телеграм-каналі, яким зараз користуються мешканці прибережних населених пунктів Нікопольського району. Додатком зможуть користуватися навіть ті люди, яких немає у соцмережах. Або ті, у кого не встановлений Телеграм чи немає бажання читати все підряд у Телеграм-каналі заради тривоги. Плюсом застосунку є відсутність реклами і будь-чого зайвого.

Ви можете встановити його своїм літнім родичам і тим, хто не підписаний на канал, але хоче бути в курсі заздалегідь, чого чекати від «гостей» на протилежному березі, – підкреслюють розробники.

Додаток сповіщатиме про таке:

  • Пересування техніки на березі Енергодара;
  • Тривога для певної ТГ, де можливий обстріл;
  • Тривога, яка сповіщає про відльоти.

«Навіть йдучи вулицею і не тримаючи в руках телефон, ви будете сповіщені, що треба пройти до укриття» – кажуть розробники.

Після тестування 23 лютого розробники повідомили, що баги незначні, але вони є. Тих, хто брав участь у тестуванні, попросили видалити завантажений застосунок.  Коли баги усунуть, додаток запустять в дію і його можна буде завантажити. Про що ми повідомимо додатково. А поки що, як і раніше, сповіщення про загрозу будуть у Телеграм-каналі Непосредственно Gachi.

Увага! Станом на момент публікації цієї новини на Нікопольщини загроза артобстрілу. Перебувайте в укриттях! 

Інші новини Нікополя:

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×