Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
600
600

Окупанти підсилюють угрупування на Запоріжжі – чи йдеться про підготовку до наступу

Окупанти підсилюють угрупування на Запоріжжі – чи йдеться про підготовку до наступу

Окупанти підсилюють угрупування на Запоріжжі – на окремих ділянках даного напрямку фронту. Про це заявив керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін в ефірі телемарафону, передає Nikopolnews.

Російські військові посилюють угруповання військ на окремих ділянках на Запорізькому напрямку. Проте наразі не можна говорити, що вони готуються до наступу.

Основні дії ворога спрямовані на укріплення своїх позицій, створення інженерних загороджень, у тому числі мінних полів та інших загороджень, – сказав Єрін.

При цьому, за словами Єріна, також є ознаки посилення угруповань на окремих напрямках. Але наразі не можна сказати, що росіяни готові до масованого наступу.

Ми в будь-якому випадку оцінюємо ситуацію і готуємося до будь-якого розвитку подій, і до активності ворога, зокрема, – додав речник.

Про плани окупантів на Запоріжжі розповів гауляйтер

Окупанти підсилюють угрупування на Запоріжжі – чи йдеться про підготовку до наступу

Тим часом, гауляйтер Запоріжжя Є.Балицький напередодні зробив заяву щодо планів окупантів.

Він сказав, що цієї зими загарбники нарощуватимуть сили, аби розпочати новий масштабний наступ на територію Запорізької області. При цьому він також заявив, що і ЗСУ готуються до контрнаступу на цій ділянці фронту.

В ефірі пропагандистських росЗМІ Балицький зізнався, що російська армія готується до наступу на Запоріжжі вже цієї весни. При цьому Гауляйтер озвучив головні тези пропагандистів про те, що це не війна з Україною, а проти «колективного Заходу».

Зазначимо, на сьогоднішній день під окупацією перебуває 60% території Запорізької області. Ворожі війська змогли окупувати весь південь регіону, включаючи Енергодар, де знаходиться Запорізька АЕС.

На думку багатьох військових експертів, у 2023 році ЗСУ розпочнуть контрнаступ на Запорізькому напрямку, саме тому вже зараз триває планомірне знищення військової техніки та складів із боєприпасами на окупованій території.

Путін планує розпочати велику війну, якої ще не було. Захід про неї не здогадується – Ілларіонов

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×