Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4284
4284

«Пакетик до пакетику»: ЗСУ на Запоріжжі вдарили по ворогу одразу у п’ятьох містах (відео)

«Пакетик до пакетику»: ЗСУ на Запоріжжі вдарили по ворогу одразу у п’ятьох містах (відео)

ЗСУ на Запоріжжі вдарили по окупантам одразу у п’яти містах. У ворога великі втрати у живій силі і техніці, передає Nikopolnews. Офіційну інформацію надав Генштаб ЗСУ, а запорізькі партизани доповнили деталями і показали відео.

Отже, кількість російських мобілізованих в Україні продовжує скорочуватись ще до бойових зіткнень. Ворогів ліквідують у місцях дислокації. І особливо гаряче та цікаво останнім часом цей процес проходить на Запорізькому напрямку фронту.

Про нові втрати ворога на Запоріжжі звітував Генштаб ЗСУ. У ранковому зведенні йдеться про те, що 2 січня були вражені місця скупчення живої сили і техніки ворога одразу у п’ятьох містах – Токмаку, Мелітополі, Бердянську, Пологах і Василівці.

Згідно з оприлюдненими даними, серед знищених  об’єктів два склади боєприпасів та до 10 одиниць військової техніки, є попадання у два пункти дислокації ворога. Втрати живої сили ворога склали 260 солдатів убитими чи пораненими.

ЗСУ на Запоріжжі гарно попрацювали

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у місті вибухи чули в районі мелітопольського аеродрому, також лунав вибух між населеними пунктами Мирне та Північне, де ворог розмісти свої бази. Тут Росіяни посилюють пошук диверсантів.

Запорізькі партизани на своєму Телеграм-каналі показали відео російської пропаганди, де показано зруйновану будівлю Токмацького тубдиспансеру.

Розбирайте, хлопці, там точно ще є. Пакетик до пакетику – кілька взводів зберете по пазлам, – прокоментували відео партизани.

Також вони оприлюднили ще один запис – з Новопокровки Пологівського району, прокоментувавши його так:

Секретна зброя Нацгвардії та батальйону Нацполіції “Цунамі” відпрацювала схрон кацапні у Новопокровці Пологівського району. Залетіло просто у льох. За перехопленнями кацапських розмов – шість “двохсотих” окупантів.

Чому окупанти спрямовують свої дрони уздовж Дніпра – пояснення Повітряних сил

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×