Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6437
6437

Підтверджено втрати ворога на Запорізькому напрямку: Мелітополь, Енергодар, Токмак, Гуляйполе

Підтверджено втрати ворога на Запорізькому напрямку: Мелітополь, Енергодар, Токмак, Гуляйполе

На Запорізькому напрямку фронту ворог несе великі втрати завдяки успішним діям ЗСУ, але не припиняє обстріли наших позицій і, на жаль, цивільного населення. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 13 грудня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Так, повідомляється, що підтверджено ураження противника Силами оборони України за попередні дні в Запорізькій області. Крім знищення керівного складу 58 армії у місті Мелітополь, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполе знищено три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника.

У зведенні також зазначається, що на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії районів понад 25-ти населених пунктів зокрема: Плавні, Гуляйполе, Дорожнянка, Ольгівське, Запорізької області, а також Чорнобаївка, Антонівка, Микільське, Токарівка, Милове, Херсонської області та міста Херсон.

Нагадаємо, президент Франції Макрон заявив, що домовленості з росією про виведення важкої техніки з території Запорізької АЕС вже є. І, за його словами, залишилося лише обговорити умови. На думку Макрона, це займе декілька тижнів. А у росії вже почали вигадувати, як пояснять своєму суспільству черговий “жест доброї волі”. Так, зокрема, речник Кремля Пєсков заявив, нібито важкого озброєння росія на ЗАЕС і так не тримає. Але хай говорять, що хочуть – головне, аби припинили ховатися за АЕС, і тоді вигнати їх Енергодара і його околиць буде легше.

Цей тиждень був пекельним для окупантів на Запоріжжі – у росіян паніка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×