Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
754
754

Українські військові розповіли і показали як ворог «наступає на Запоріжжі» (відео)

Українські військові розповіли і показали як ворог «наступає на Запоріжжі» (відео)

Генштаб ЗСУ показав, як ворог «наступає на Запоріжжі», оприлюднивши відео з даного напрямку фронту. В Силах оборони Таврійського напрямку зазначили, що противник дійсно мав частковий успіх, але наразі всі позиції вже відбиті, передає Nikopolnews.

Згідно з інформацією Генштабу, в ході «дуже вдалого наступу» росіяни втратили 30 солдатів, танк і 5 БМП.

На оприлюдненому запису видно групу з 5 знищених російських БМП та 1 танку, які намагалися йти в наступ на позиції сил оборони України. Також на відео — знищений особовий склад ворога, що розкиданий запорізькими полями.

«Поки російські пропагандисти в своїй хворій уяві «захоплюють» населені пункти Запорізької області Сили оборони краю спокійно та впевнено знищують техніку та живу силу противника, займаючи ворожі позиції», — коментують у Генштабі та показують кадри влучань у ворожу техніку.

На ще одному відео, опублікованому сьогодні Генштабом — знищення ворожого складу боєприпасів на Запорізькому напрямку.

Зазначимо, що це не перша невдала спроба окупантів наступу в Запорізькій області. Раніше 58-а армія росіян втратила у регіоні три ворожі танки, а близько 30 окупантів — ліквідовані або поранені.

У вечірньому зведенні Генштабу 22 січня повідомляється, що ворог веде безуспішні наступальні дії на Запорізькому, Авдіївському та Лиманському напрямках. На Куп’янському, Новопавлівському та Херсонському – обороняється.

Тим часом, начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін заявив, що ворог не здійснює масштабного наступу на Запорізькому напрямку. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

Українські військові розповіли і показали як ворог «наступає на Запоріжжі» (відео)

За його словами, заяви пропагандистів про масштабний наступ на Запорізькому напрямку не відповідають дійсності.

Водночас противник пробує штурмувати позиції ЗСУ малими групами до 10 осіб.

«На окремих напрямках противник дійсно мав певний частковий успіх, але наразі всі позиції відновлені. Противник відкинутий на попередні свої позиції», – заявив Єрін.

На Запоріжжі ворог проводить розвідку боєм, в Енергодарі ситуація складна – Єрін

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×