Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
828
828

Окупанти продовжують спроби наступу на Запорізькому напрямку – Генштаб

Окупанти продовжують спроби наступу на Запорізькому напрямку – Генштаб

Окупанти продовжують спроби наступу на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 21 січня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Також ворог наступає на Донбасі. Населені пункти на підконтрольній Україні території Запорізької області жорстко обстрілюються росіянами.

Ворог не відмовляється від своїх загарбницьких планів, основні зусилля зосереджує на спробах повної окупації Донецької області. Вів безуспішні наступальні дії на Авдіївському напрямку. Продовжує спроби наступу на Бахмутському та Запорізькому напрямках, нарощує інтенсивність застосування авіації. На інших напрямках – веде оборону,– йдеться у повідомленні Генштабу.

На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню постраждали райони понад 25 населених пунктів. Зокрема, це – Времівка і Новопіль на Донеччині та Ольгівське, Гуляйполе, Чарівне, Новоданилівка, Кам’янське і Плавні на Запоріжжі.

Окупанти продовжують спроби наступу на Запорізькому напрямку та на Донбасі: відео

Оперативна інформація станом на 18.00 21.01.2023 щодо російського вторгненняОперативна інформація станом на 18.00 21.01.2023 щодо російського вторгнення

Раніше ми повідомляли:

Росіяни розпочали наступ на Запорізькому напрямку – Генштаб

«Як підуть, так і ляжуть»: про «метушню» окупантів в Енергодарі і плани наступу на Запоріжжі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×