Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
147
147

Нікополь отримав гуманітарну допомогу у вигляді двох генераторів

Нікополь отримав гуманітарну допомогу у вигляді двох генераторів

Нікополь отримав гуманітарну допомогу у вигляді двох генераторів. Їх надала місту команда EUACI, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

Місто Нікополь плідно співпрацює з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI). У теперішній час за підтримки EUACI в рамках компоненту «Міста Доброчесності», – зазначається у повідомленні пресслужби НМР

У Нікополі в рамках співпраці реалізуються два спільних проєкта:

  • 1) Впровадження електронного кабінету мешканця міста Нікополя;
  • 2) Впровадження підсистеми геоінформаційної системи Нікопольської міської ради «Відновлення та розбудова інфраструктури Нікопольської міської територіальної громади».

Європейські партнери знають про складну ситуацію в Нікополі, що потерпає від постійних артилерійських обстрілів. З метою забезпечення комунальних закладів резервними джерелами енергії команда EUACI надіслала до міста гуманітарну допомогу у вигляді двох генераторів Hyundaiпотужністю 8 кВт кожний.

Висловлюємо вдячність керівнику Програми «Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні» пану Аллану Пагу Крістенсену та всій команді EUACI за надання гуманітарної допомоги та підтримку реалізації проєктів Нікопольської громади, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×