Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
251
251

Нікополець Костянтин Семашко пройшов до чвертьфіналу Чемпіонату Світу у складі збірної України

Нікополець Костянтин Семашко пройшов до чвертьфіналу Чемпіонату Світу у складі збірної України

Паралімпійська збірна України пройшла до чвертьфіналу Чемпіонату Світу з футболу. У складі збірної – нікополець Костянтин Семашко. Гарна новина з’явилася на сторінці Нікопольської міської ради, її повідомив Дмитро Москаленко, передає Nikopolnews.

На чемпіонаті світу, який проходить в іспанському місті Салоу, паралімпійська збірна України посіла першу сходинку у своїй групі та вийшла до чвертьфіналу.

У попередніх матчах турніру українці здолали господарів – іспанців (5:0), та північноірландців (7:0). Тепер же синьо-жовті впевнено обіграли команду Аргентини — 5:1. Голи: Романчук (21), Доненко (30, з пенальті, 57, 60), Лень (60+2) — Фернандес (5).

У складі паралімпійської збірної України з футболу виступають: Костянтин Симашко (Нікополь), Богдан Дембік, Іван Доненко, Ярослав Черниш, Артем Шеремет (Дніпро), Сергій Беденок (Дніпро), Станіслав Подольський (Дніпро), Артем Красильников (Дніпро), Віталій Трушев, Богдан Кулинич, Іван Шкварло, Віталій Романчук, Олег Лень. Тренери — Сергій Овчаренко (Дніпро) і Тарас Дутко (Дніпро).

Нікополець Костянтин Семашко пройшов до чвертьфіналу Чемпіонату Світу у складі збірної України

Костянтин Семашко

Здобувши три перемоги, синьо-жовті посіли першу сходинку в групі D. У чвертьфіналі, який відбудеться 9 травня, наша збірна зустрінеться з другою командою групи В (Таїланд, Ірландія, Німеччина, Бразилія).

Автор повідомлення нагадує, що вітчизняна збірна серед гравців із вадами опорно-рухового апарату незмінно поверталася з медалями з 11-ти останніх світових форумів. У тому числі синьо-жовті є переможцями п’яти мундіалів (2001, 2003, 2009, 2013, 2017).

У Нікополі затримали чоловіка з подвійним громадянством – рф і України

На війні загинули двоє спортсменів з Марганця (фото)

9-річний хлопчик з Нікополя віддав ЗСУ усі свої заощадження і написав зворушливого листа

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×