Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
810
810

Нікопольський мурал потрапив до привітального допису Верховної Ради (фото)

Нікопольський мурал потрапив до привітального допису Верховної Ради (фото)

Нікопольський мурал потрапив до привітального допису Верховної Ради, передає Nikopolnews.

Допис оприлюднено сьогодні, 9 листопада, на сторінці Парламенту у Фейсбуці. У ньому з професійним святом вітають працівників культури та майстрів народного мистецтва. У якості ілюстрації до привітальних слів використано колаж, на якому ми і побачили фото фрагменту нікопольського муралу на козацьку тематику. Воно розташовано у центрі колажу.

3Нікопольський мурал потрапив до привітального допису Верховної Ради (фото)

Цей стріт-арт було створено в рамках проекту «Нікополь культурний» у 2015 році. Інформацію про нього оприлюднив «Нікополь туристичний». Автором ідеї став Володимир Пастушак. Стріт-арт до початку повномасштабної війни встиг стати однією з туристичних принад Старої частини міста. Знаходиться він на вулиці Микитинській.

Нікопольський мурал потрапив до привітального допису Верховної Ради (фото)

Фото: Інформатор

А у дописі на сторінці Верховної Ради говориться:

“Комітет гуманітарної та інформаційної політики вітає працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом.

За час діяльності Комітет мав змогу зустрітися та поспілкуватися з величезною кількістю творчих людей, представників бібліотек, музеїв, заповідників, з багатьма небайдужими громадянами, які живуть своєю справою та щиро діляться нею з іншими. І ця відданість обраній праці простежується від працівників культури у маленьких громадах до закладів зі статусом «національних».

Творча робота потребує невичерпної енергії, різносторонності, а головне – щирості та любові. У цей нелегкий для України та кожного українця час Ви робите все для того, щоб культура розвивалася і, в сьогоднішніх непростих умовах, була живою та сучасною. Щиро дякуємо за невтомну працю з відтворення, збереження та примноження безцінних духовних скарбів нашого народу, — привітала Перша заступниця Голови Комітету Ірина Констанкевич”

Ще новини Нікополя: Про Нікополь почули на ХІІІ Львівському міжнародному бібліотечному форумі (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×