Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10331
10331

Нікопольський «Сентравіс» призупинив виробництво через обстріли: коли планує відновити?

Нікопольський «Сентравіс» призупинив виробничий процес: коли планує відновити?

Нікопольський «Сентравіс» призупинив виробничий процес у зв’язку із ворожими обстрілами міста, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на fixygen.ua.

“Росіяни продовжують свій терор проти мирного населення України, обстріл цивільної інфраструктури. Нікополь не став винятком. Співробітники “Сентравісу” не постраждали. Виробниче обладнання не постраждало”, – повідомив директор з продажу (Chief Sales Officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам у п’ятницю.

За його словами, у момент ескалації адміністрація “Сентравісу” вжила додаткових заходів безпеки для захисту співробітників та їхніх сімей.

“Продовжуємо відвантажувати продукцію. Основне виробництво тимчасово зупинено цього тижня, але ми плануємо перезапустити його у понеділок, 25 липня”, – констатував директор із продажу.

При цьому він зазначив, що постачання заготовок на підприємство стабільне.

“Продовжуємо приймати замовлення, є можливість розмістити замовлення на вересень і надалі”, – уточнив Атанасов.

Він додав, що команда логістики активно працює і постійно шукає найкращі та безпечні способи доставки готової продукції. Офіси продажів по всьому світу в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х’юстоні та Дубаї відкриті, фінансові та адміністративні відділи підтримки клієнтів також продовжують роботу.

Довідково

“Сентравіс” – один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen. На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб. Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних та торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени родини Атанасових.

Ворог двічі спробував відновити втрачене на кордоні з Дніпропетровщиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×