Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1181
Без категорії
1181

[:ru]Никопольчанам грозятся отключать газ за долги[:ua]Нікопольцям погрожують відключати газ за борги[:]

[:ru]Никопольчанам грозятся отключать газ за долги[:ua]Нікопольцям погрожують відключати газ за борги[:]

[:ru]На Днепропетровщине и в Никополе, в частности, растут долги за газ. Поставщик грозится отключать злостных неплательщиков, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на пресс-службу ООО «Днепропетровскгаз».

Неплатежи за газ клиентов ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» превысили  397 млн ​​грн.

По сравнению с июлем задолженность выросла на 3,5%. Наибольшие долги за потребленный ресурс должны жители Днепра (109 млн грн долга), Кривого Рога (более 64 млн грн) и Каменского (почти 46 млн грн). Также в список должников попали домохозяйства из Никополя (более 16 млн грн долга), Новомосковска (более 8 млн) и Павлограда (6 млн грн).

В ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» всегда стараются урегулировать вопрос долгов путем диалога, не применялись штрафы и пеня за просрочку оплаты в период действия карантина. Но неплательщики забывают о своих договорных обязательствах перед поставщиком и продолжают накапливать долги. Так, почти 122 000 бытовых потребителей более трех месяцев ни разу не заплатили за использованный ресурс, – отмечают в компании.

Специалисты компании обращают внимание злостных неплательщиков на то, что недавно президент подписал Закон №1657, которым отменен запрет на время карантина ограничивать предоставление жилищно-коммунальных услуг в случае наличия задолженности. Теперь такой запрет будет действовать только в тех регионах, где установлена ​​«красная» зона карантина.

В случае возникновения трудностей с погашением задолженности компания советует потребителям в дальнейшем не усугублять ситуацию и обращаться в ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» за реструктуризацией, то есть заключить график погашения долга за газ частями.

Гражданам напоминают, что рассчитываться за газ нужно ежемесячно до 25 числа. Для этого потребители могут использовать онлайн сервисы:

  • Личный кабинет на сайте 104.ua;
  • Чат-бот 7104ua в Viber;
  • Чат-бот 7104ua в Telegram;
  • Мобильное приложение 104 Mobile для Android или 104 Mobile Light для iOS.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

На Нікопольщині двом ОТГ відключили централізоване водопостачання через борги (відео)

ЦВК відмовила нікопольцям у проведенні всеукраїнського референдуму

 [:ua]На Дніпропетровщині і в Нікополі, зокрема, зростають борги за газ. Постачальник погрожує відключати злісних неплатників, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на прес-службу ТОВ «Дніпропетровськгаз».

Неплатежі за газ клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» перевищили 397 млн грн.

Порівняно з липнем заборгованість зросла на 3,5%. Найбільші борги за спожитий ресурс мають жителі Дніпра (109 млн грн боргу), Кривого Рогу (понад 64 млн грн) та Кам’янського (майже 46 млн грн). Також у список боржників потрапили домогосподарства з Нікополя (понад 16 млн грн боргу), Новомосковська (більше 8 млн) і Павлограда (6 млн грн).

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» завжди намагаються врегулювати питання боргів шляхом діалогу, не застосовувалися штрафи і пеня за прострочення оплати в період дії карантину. Але неплатники забувають про свої договірні зобов’язання перед постачальником і продовжують накопичувати борги. Так, майже 122 000 побутових споживачів більше трьох місяців жодного разу не заплатили за використаний ресурс, – відзначають в компанії.

Фахівці компанії звертають увагу злісних неплатників на те, що нещодавно президент підписав Закон №1657, яким скасовано заборону на час карантину обмежувати надання житлово-комунальних послуг у разі наявності заборгованості. Тепер така заборона буде діяти тільки в тих регіонах, де встановлено «червона» зона карантину.

У випадку виникнення труднощів з погашенням заборгованості компанія радить споживачам в подальшому не погіршувати ситуацію і звертатися до ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» за реструктуризацією, тобто укласти графік погашення боргу за газ частинами.

Громадянам нагадують, що розраховуватися за газ потрібно щомісяця до 25 числа. Для цього споживачі можуть використовувати онлайн сервіси:

  • Особистий кабінет на сайті 104.ua;
  • Чат-бот 7104ua в Viber;
  • Чат-бот 7104ua в Telegram;
  • Мобільний додаток 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iOS.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На Нікопольщині двом ОТГ відключілі централізоване водопостачання через борги (відео)

ЦВК відмовила нікопольцям у проведенні всеукраїнського референдуму

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×