Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4712
4712

Вуличне освітлення у Нікополі: нардеп Денис Герман звернувся до Євтушенка

Вуличне освітлення у Нікополі: нардеп Денис Герман звернувся до Євтушенка

Нардеп Денис Герман звернувся до начальника РВА Євгена Євтушенка з проханням, аби військова адміністрація знайшла можливість вмикати вуличне освітлення у Нікополі. Звернення Германа оприлюднила голова Правління Нікопольської межрегіональної організації національної спілки журналістів України і помічниця вказаного нардепа в одній особі Юлія Білик, передає Nikopolnews.

Юлія Білик зазначає, що до народного депутата України Дениса Германа звернулося багато жителів Нікополя з питанням про зовнішнє освітлення міста у вечірні години.

За словами автора допису, люди скаржились, що відчувають великі незручності та навіть страхи, коли все місто після 16-ї години занурюється в темряву.

Саме у цей час ще існує ділова активність, люди повертаються з роботи, йдуть до магазинів, відвідують обслуговуючі заклади тощо. Вимкнення вуличного освітлення ускладнює людям життя в прифронтовому місті, крім того спостерігається зростання ДТП, випадків злочинності та розбійних нападів.

Взявши до уваги ці доводи від нікопольців, Денис Герман керуючись положенням статті 16 закону України “Про статус народного депутата України”, направив депутатське звернення на ім’я голови Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенко з проханням знайти компроміс між військовою необхідністю та запитом мешканців міста Нікополь, а саме включенням вуличного освітлення з 16 до 20 години.

Про зміст відповіді, яку голова Нікопольської районної військової адміністрації надасть  народному депутату України Денису Герману буде повідомлено після  отримання відповіді, – пише Юлія Білик

Вуличне освітлення у Нікополі: звернення нардепа

Вуличне освітлення у Нікополі: нардеп Денис Герман звернувся до Євтушенка

422387419 7014238148661191 4078589637476600602 n

Ще новини Нікополя: 15 відважних жінок, прибравши скло, йдуть допомагати іншим: як виживає Нікополь під вогнем (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×