Купити квартиру в Дніпрі

6157
6157

У Нікополі повідомили про втрату двох Захисників – загинули Дрозд Василь і Ніконов Євгеній

У Нікополі повідомили про втрату двох Захисників загинули Дрозд Василь і Ніконов Євгеній

У Нікополі повідомили про втрату двох Захисників на фронті. Сумну новину оприлюднив міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

3️1 жовтня 2023 року поблизу н.п. Кліщіївка Донецької області, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності і державного суверенітету України, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України отримали поранення не сумісне з життям нікопольці, військовослужбовці 17-Ї окремої танкової Криворізької бригади ЗСУ, сержант Дрозд Василь Володимирович, 28.02.1984 р.н. та сержант Ніконов Євгеній Вікторович, 19.02.1977 р.н.

У Нікополі повідомили про втрату двох Захисників: фото

Загинули під Кліщіївкою: у Нікополі повідомили про втрату двох Захисників

На фото зліва направо: Ніконов Євгеній і Дрозд Василь

З 2015 року Василь брав участь в АТО, за що мав відповідні нагороди. У мирному житті довгий час працював на АТ “Нікопольський завод феросплавів”. У нього залишились мати, брат, дружина та син.

Євгеній народився в м. Горлівка, Донецької області. У 1995 році переїхав до міста Нікополь. Працював на різних підприємствах міста. З 2015 року брав участь в АТО, за що мав відповідні нагороди. У нього залишилася донька.

Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким полеглих героїв! – йдеться у повідомленні

Вічна і світла пам’ять Захисникам України!

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×