Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1380
1380

ВІДЕО: Путін подзвонив дівчинці з окупованого Водяного на Запоріжжі – ЗМІ

ВІДЕО: Путін подзвонив дівчинці з окупованого Водяного на Запоріжжі – ЗМІ

Путін подзвонив дівчинці з окупованого Водяного на Запоріжжі. Відповідне відео публікують російські пропагандисти, пише енергодарське видання «Медіа-центр Енергодар», передає Nikopolnews. У ролику президент країни-агресорки у «кращих» радянських традиціях єлейно розмовляє з дитиною, рідну країну якої його армія нищить вже одинадцятий місяць поспіль щодня, вбиваючи таких самих дітей.

Як стверджують пропагандисти, Путін поговорив по телефону з восьмирічною дівчинкою з окупованої частини Запорізької області, для якої загарбники влаштували поїздку до Великого Устюга. Кремлівський диктатор в рамках акції «Ялинка бажань» буцімто обрав саме її листівку, в якій дитина писала, що «мріє відвідати будинок Діда Мороза і побувати в Криму».

Про це російські ЗМІ повідомляють з посиланням на офіційний телеграм-канал кремля.

На відео, оприлюдненому російськими пропагандистами, Путін допитується у дівчинки про її враження від поїздки до «резиденції Діда Мороза» та просить дитину надіслати йому овочів.

«Чаєм пригощали? Бублики якісь там? Печиво? Смачно? Ну слава Богу. Мамі з татом передавай привіт. Надішлеш мені теж… Я знаю, ви вирощуєте там огірки, помідори. Огірочків надішлеш? Так. Буду чекати новорічних подаруночків. Гаразд?», — сказав Путін у слухавку.

У відповідь батьки дівчинки пообіцяли виконати прохання путіна та подякували йому за «здійснення дитячих мрій». Вочевидь, їх не бентежить те, що війська кремлівського лідера щодня вбивають та калічать мирних жителів України, дорослих і дітей, – пише «Медіа-центр Енергодар».

Після того, як відео поширилося мережею, енергодарські телеграм-канали повідомили, що родина, яка знялася в пропагандистському відео, мешкає в селі Водяне. З якого регулярно окупанти обстрілюють Нікополь і район.

Путін подзвонив дівчинці з окупованого Водяного на Запоріжжі: відео

«Мадонна з київського метро»: яка доля українки з відомої на весь світ фотографії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×