Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1402
1402

Село Тернове на Дніпропетровщині – надскладна ділянка, де ворог планує прорив (відео)

Село Тернове на Дніпропетровщині – надскладна ділянка, де ворог планує прорив (відео)

Село Тернове на Дніпропетровщині знаходиться біля надскладної ділянки фронту. Саме тут, на думку військових, ворог планує прорив, тому постійно обстрілює мирне село. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передає Nikopolnews.

Тернове знаходиться на території Покровської громади Синельниківського району. Це точка фактично на межі трьох областей – Дніпропетровської, Донецької і Запорізької.

Автори сюжету кажуть, що у фронтове село журналістів спочатку відмовлялися навіть везти через небезпеку. Проїжджати певні ділянки слід максимально швидко. Тут постійно літають ворожі безпілотники «Орлани». Ворог веде обстріли з “Градів” та інших видів озброєння.

З журналістами ТСН поспілкувався боєць з позивним Тренер. У мирному житті він – депутат Павлоградської міськради. Але про те, що буде війна, знав. І готувався до неї.

Село Тернове – стратегічна ділянка. Вона буде їм забезпечувати боковий удар, якщо вони сюда зайдуть, і будуть відрізати Донецьку, Луганську область по адміністративним кордонам, – каже військовослужбовець.

Ворог хоче прорватися саме тут, а отже і не жаліє тут нічого. Одне з місць, яке дуже сильно обстріляли, це церква

«Я їхньої логіки взагалі не розумію, в них немає напевно конкретної тактики, вони просто знищують все – церква це гарний орієнтир, вона на карті нанесена і по ній легко стріляти» –  пояснює інший військовий.

Церква, швидше за все, Московського патріархату. І її знищують росіяни

Сліди від вирв тут буквально на кожному кроці. Зруйнували тут і школу, проте бійці кажуть, що вчитися у ній нікому  – у селі залишилась лише одна дитина, яка навіть не може вийти з підвалу.

Яка ситуація у селі Терновому – надскладній ділянці фронту (жестовою мовою)Яка ситуація у селі Терновому – надскладній ділянці фронту (жестовою мовою)

Окупанти накрили артою село на Дніпропетровщині – прокуратура

Ворог двічі обстріляв околиці області – як пройшла ніч 11 травня на Дніпропетровщині

Ворог зруйнував енергетичне підприємство у Зеленодольську (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×