Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2198
2198

«Щодня по 20» – у Нікополі розповіли, як проходить рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»

«Щодня по 20» - у Нікополі розповіли, як проходить рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»

У Нікополі розповіли, як у місті проходить рекрутингова кампанія «Гвардії наступу». Записатися до лав визволителів України можна у місцевому ЦНАПі. Про це йдеться в сюжеті Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

На відео пан Сергій проводжає свого сина Ігоря, який вирішив через кампанію «Гвардія наступу» вирішив служити в одній із бригад Національної гвардії України. Чоловік пишається рішенням сина. Каже, що той не міг залишатся осторонь. Довго думав, до того ж мав певні проблеми зі здоров’ям. А тепер підлікувався і стане на захист Батьківщини. Майже всі його друзі вже у лавах ЗСУ.

«Щодня по 20» - у Нікополі розповіли, як проходить рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»

Кампанія «Гвардія наступу» була ініційована Офісом Президента та Міністерством внутрішніх справ. До Нацполіції, державної прикордонної служби та Національної гвардії набирають високомотивованих людей, які готові служити у відповідних бригадах для звільнення території України і її людей від російських загарбників.

Як проходить рекрутингова кампанія у Нікополі

Доброволець пригодить у місцевий ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір.

«Щодня по 20» - у Нікополі розповіли, як проходить рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»

Заявку також можна заповнити онлайн. Анкету добровольця перенаправляють до єдиного центру, де оператори оброблюють заявку. Далі з добровольцем зв’язуються і розповідають про наступні дії.

У Нікополі з перших днів кампанії до ЦНАП приходять бажаючі стати на захист України. Приблизно по 20 осіб на день. Долучитися до «Гвардії наступу» можуть, як чоловіки, так і жінки.

Детальніше – в сюжеті НМР

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×