Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
290
290

У Нікополі 1,5 тисяч родин отримали дрова для обігріву домівок

У Нікополі 1,5 тисячі родин отримали дрова для обігріву домівок

У Нікополі 1,5 тисячі родин отримали дрова для обігріву домівок. Про це повідомляє в своєму сюжеті пресслужба Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Як відомо, через постійні ракетні обстріли росії Україна переживає найскладніший опалювальний сезон за всю свою історію. Для того, щоб мінімізувати проблеми з опаленням приватного житла, 31 жовтня 2022 року в Україні стартувала програма забезпечення населення територій, що прилягають до зон бойових дій, безкоштовною деревиною. Кошти на це були виділені з державного бюджету.

Після отримання субвенції на придбання дров, міська влада Нікополя самостійно провела їх закупювлю і організувала доставку деревини з лісгоспів до міста. Працівники комунальних підприємств отримали завдання здійснити розпилювання дров і доставити їх населенню.

Вже з 1 грудня нікопольці пільгових категорій, у чиїх домівках є пічне опалення, почали отримувати дрова.

Протягом трьох місяців заяви на отримання безкоштовної деревини приймались управлінням соціальної політики та розглядались спеціальною комісією.

Хто у Нікополі отримав безкоштовно дрова

  • Безкоштовно дрова отримали:
  • Особи з інвалідністю 1 і 2 групи,
  • Особи, які мають право на пільги згідно чинного законодавства,
  • Багатодітні родини,
  • Особи похилого віку, які перебувають на обліку в територіальному центрі.

31 січня 2023 року в Нікополі було завершено реалізацію державної програми забезпечення громадян паливною деревиною. Півтори тисячі домогосподарств отримали безкоштовно дрова та змогли обігріти своє житло. Нікопольці висловлюють слова вдячності за таку допомогу.

Детальніше дивіться в сюжеті НМР

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

Виплати по вагітності в Україні – хто і яку суму буде отримувати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×