Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2503
2503

У Нікополі жінка отримала електротравму на виробництві

У Нікополі жінка отримала електротравму на виробництві

У Нікополі жінка отримала електротравму на виробництві. Про це повідомила лікарка Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Працюючи з електричними приладами необхідно завжди пам’ятати про правила користування ними, а також про власну безпеку, – підкреслює Валентина Марченко

Вона розповіла, що 30.10.2023 на одному з підприємств міста сталася виробнича травма. Жінка-працівниця отримала електротравму під час роботи з електричним обладнанням. Наслідок – опіки обличчя та верхньої кінцівки, інші скарги, пов’язані з ураженням електричним струмом.

Екстрену медичну допомогу постраждалій надавала бригада підстанції м. Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР»: медичні працівники Мальованик Дмитро та Чувпило Іван, водій Золотаревський Олександр.

У Нікополі жінка отримала електротравму на виробництві

Після надання медичної допомоги на місці пацієнтка була госпіталізована в Нікопольську міську лікарню для лікування та подальшого нагляду.

На жаль, ураження електричним струмом може мати і серйозні відстрочені наслідки для постраждалої людини. Працівникам Нікопольської станції щира подяка за виконану роботу, а пацієнтці швидкого одужання. А всім громадянам бажаю не забувати про дотримання техніки безпеки при користуванні електроприладами, – написала лікар

Ще новини Нікополя і району: «Страждають люди та їх домівки»: як у Нікополі люди живуть під щоденними обстрілами

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×