Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1260
1260

У Нікополі не буде додаткових автобусів до кладовища, громадян просять не відвідувати його у вихідні

У Нікополі не буде додаткових автобусів до кладовища, громадян просять не відвідувати його у вихідні

У Нікополі не буде додаткових автобусів до кладовища у поминальні дні в цьому році. Більше того – громадян просять не відвідувати кладовище у вихідні, передає Nikopolnews.

На виконання розпорядження голови Нікопольської районної військової адміністрації від 29.04.2022 №76 (додається) не буде організовано додаткових автобусних перевезень громадян до кладовища, – йдеться у повідомленні Нікопольської міської ради 29 квітня.

1 травня 2022 року до кладовища буде курсувати лише міський автобусний маршрут №22 (відповідно до розкладу руху) до центрального входу кладовища. Також, дістатися до кладовища можливо приміськими автобусними маршрутами № 632, 634, 643 (розклад руху додається).

  • Телефон диспетчерської для довідок: 099-74-77-822.

Згідно з розпорядженням голови Нікопольської районної військової адміністрації просимо громадян заздалегідь спланувати час відвідування кладовища, – додають у повідомленні.

Посилання на розпорядження та розклад руху автобусів: https://bit.ly/3OPGILA

Голова РВА Євген Євтушенко в свою чергу просить громадян утриматися від відвідування кладовища у вихідні дні, аби уникнути скупчення людей. Краще відвідати могилки близьких у інші дні. Нікопольський район знаходиться близько до лінії фронту – тож не варто наражати себе на небезпеку.

Переселенців у Нікопольському районі просять їхати далі — ВІДЕО

На Дніпропетровщині заборонили відвідувати ліс

Комунальники Нікополя вивезли з кладовища більше 300 тон сміття

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×