Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3507
3507

Переселенців у Нікопольському районі просять їхати далі – ВІДЕО

Переселенців у Нікопольському районі просять їхати далі - ВІДЕО

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко розповів, скільки переселенців у Нікопольському районі та яка загальна ситуація у регіоні, передає Nikopolnew.

Наразі у Нікопольському районі вже близько шести тисяч внутрішньо переміщених людей. Про це під час брифінгу повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Дивлячись на бойові дії поряд з межою району, ми прохаємо наших переселенців використовувати нашу територію, як транзитну і їхати далі. Бо об’єктивно, на сьогодні Нікопольський район межує з зоною бойових дій, – сказав він.

Євген Євтушенко додав: внутрішньо переміщеним особам допомагають з реєстрацією, отримати державну допомогу та підтримують з місцевих бюджетів.

За словами Євгена Євтушенка, ситуація у Нікопольському районі спокійна але тривожна. На території військово-бойових дій немає. Проте мешканцям району чутно звуки роботи артилерії, які доносяться із сусідньої області.

Нічних великодніх богослужінь у нас не було, лише вдень. Люди з розумінням до цього поставилися і ніяких хвилювань з цього приводу не було, – сказав начальник РВА.

Також голова районної військової адміністрації зазначив: посівна компанію вже майже закінчилась. Фермери працювати лише у період світлового дня.

Транспорт працює у звичному режимі. Критична інфраструктура не припиняла працювати з перших днів війни.

Нагадаємо, раніше міський голова Нікополя Олександр Саюк повідомляв, що у Нікополі вже більше 3 тисяч переселенців. Він теж просив людей із гарячих точок по можливості їхати далі.

Голова Нікопольської РВА розповів про ситуацію у районі. 25.04.2022Голова Нікопольської РВА розповів про ситуацію у районі. 25.04.2022

«Спокійно, але гучно» — Євген Євтушенко про ніч у Нікопольському районі 25 квітня

«Звуки бою ніби поруч, але це не так»: про ситуацію у Нікопольському районі розповів голова РВА

Яка ситуація у Нікопольському районі і Нікополі 24 квітня вранці

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×