Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1119
1119

У Нікополі сьогодні встановлюють нове мобільне укриття (фото)

У Нікополі сьогодні встановлюють нове мобільне укриття (фото)

У Нікополі сьогодні, 6 квітня, встановлюють нове мобільне укриття, повідомляє Nikopolnews. Роботи тривають в центрі міста.

Мобільне укриття встановлюють біля зупинки громадського транспорту. Наш кореспондент зробив декілька фото на місці події.

У Нікополі сьогодні встановлюють нове мобільне укриття

У Нікополі сьогодні встановлюють нове мобільне укриття (фото)

Нагадаємо, раніше у Нікополі вже встановили два укриття, зокрема, на площі Незалежності – тут роботи проходили 23 березня. Фінансування цих комплексних робіт і їх виконання повністю взяло на себе підприємство – АТ Нікопольський завод феросплавів.

«Перед тим, як взятися до роботи, ми ґрунтовно вивчили вітчизняний досвід, і за досить короткий час фахівці нашого підприємства розробили проект, налагодили повний комплекс робіт і ось зараз їх монтуємо. Головна мета – в нашому мобільному сховищі люди будуть в безпеці від вибухової хвилі та осколкового ураження, бо стіни та перекриття мають відповідну товщину бетону та міцний армованих каркас», – розповідав директор по капітальному будівництву НЗФ Олег Камбаров

Укриття розраховані на 16-24 осіб.

Міський голова Нікополя Олександр Саюк розповідав, що укриття встановлять у різних районах міста. Є можливість монтувати по 3-4 таких об’єкти на місяць. Скільки ж їх буде всього, поки невідомо. Можливо, це залежатиме від безпекової ситуації у місті. Нікопольці сподіваються, що вона покращиться у найближчому майбутньому.

Ще новини Нікополя: Мер Нікополя пояснив, чому тільки зараз почали встановлювати мобільні укриття

Читайте також: Нова терористична тактика РФ: загарбники прив’язують до БПЛА розривні гранати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×