Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
797
797

«Усю ніч орки обстрілювали всю лінію зіткнення» – Олександр Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною – а саме на півдні, де у Херсонській області проходить близько 100 кілометрів фронту, передає Nikopolnews.

Вілкул повідомив, що всю ніч на 12 травня по всій лінії зіткнення орки вели обстріл, у тому числі із застосуванням заборонених фосфорних та касетних боєприпасів.

Близько 07.00 ранку із систем РСЗВ було обстріляно місто Зеленодольськ. Руйнування уточнюються. Один загиблий – цивільний, один поранений – також цивільний.

Вчора, 11 травня, ворог теж вів системний обстріл по всій лінії зіткнення. Так Зеленодольську громаду було обстріляно п’ять разів. Чотири рази Велику Костромку та один раз сам Зеленодольськ. Люди вчора не постраждали.

Проте ситуація на Криворізькому напрямку  повністю контрольована.

Завдяки злагодженим та вмілим діям наших військових, оперативна обстановка у нашому регіоні зберігається стабільною. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі перебуває під повним контролем ЗСУ та Військової адміністрації, – запевняє Олександр Вілкул.

Зазначимо, що, згідно сьогоднішнім даним Генштабу ЗСУ, на Криворізькому напрямку ворог продовжує артилерійські обстріли позицій наших військ. З метою виявлення змін у положенні Сил оборони противник веде повітряну розвідку, зокрема і з використанням БпЛА.

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий просить мешканців громади якомога менше знаходитись на вулиці. Відвідування кладовища і дачних ділянок, які знаходяться за лінією каналу у Зеленодольську, заборонено.

Обстріли весь день і всю ніч, є жертви, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною

«Плани орків щодо наступу на Кривий Ріг зазнають невдачі» — Вілкул

«Біля кордонів з Дніпропетровщиною наші збили ворожий безпілотник «Орлан» — Вілкул

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×