Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3457
3457

Обстріли весь день і всю ніч, є жертви, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною

Обстріли весь день і всю ніч, є загибла, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщино

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною у Херсонській області, передає Nikopolnews.

Олександр Вілкул запевнив, що ситуація на ранок 4 травня в Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контрольована. А от на лінії зіткнення ворог всю ніч проводив інтенсивні обстріли в районі звільнених сіл Херсонської області.

На території Криворізького району та області окупантів немає. Наші війська героїчно виконують свої завдання на далекому периметрі оборони в Херсонській області. Лінія фронту проходить в 50 кілометрах від Кривого Рогу, її протяжність 100 кілометрів.

Вчора весь день орки продовжували обстріл мирних населених пунктів. Так, були обстріли в районах Миколаївки, Князевки, Тополиного і ряду інших.

Село Заградовка у визволеній частині Херсонської області було обстріляно ворожими «Градами». Вбита жінка, ще троє людей поранено – всі цивільні.

Під час обстрілу ворогом визволеної частини Високопільської громади у Херсонській області один із снарядів влучив у житловий будинок. Важкі поранення отримали матір та її п’ятирічна донька. Стан дитини був критичним. На щастя, дитину і її маму встигли доправити до Кривого Рогу. Лікарі провели складні операції. Мама і дочка живі. Вся необхідна допомога надається.

Військова адміністрація продовжує роботу з надання допомоги в забезпеченні всіх частин Криворізького гарнізону та роботу з будівництва укріплень.

Також продовжують надавати допомогу людям, які прибувають в Кривий Ріг з небезпечних районів. 3 травняі приїхало ще 568 осіб, з них з Херсонської області вдалося евакуювати 269 осіб.

Всі разом продовжуємо працювати на нашу перемогу, зберігати витримку і спокій, віримо в наші збройні сили – резюмував Олександр Вілкул.

Ворожі війська стримуються на далекому периметрі – Олександр Вілкул про ситуацію в регіоні

«Масово обстріляли з реактивних систем» — Олександр Вілкул про нічні обстріли Криворізького району

«Напружено, але ситуація контрольована» — Олександр Вілкул про стан справ на підступах до Кривого Рогу

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×