Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11462
11462

«Плани орків щодо наступу на Кривий Ріг зазнають невдачі» – Вілкул

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Інформація про плани окупантів щодо наступу на Кривий Ріг з’явилася вже досить давно, але «віз і нині там». Навіть більше – українським військовим вдалося відсунути лінію фронту ще далі від кордонів з Дніпропетровщиною.

У сьогоднішньому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що на Криворізькому напрямку ворог здійснював обстріли підрозділів наших військ із застосуванням артилерії. З метою закріплення на захопленій території проводить інженерні роботи та створення нових позицій в районах населених пунктів Брускинське та Велика Олександрівка Херсонської області.

Про ситуацію у Кривому Розі і Криворізькому районі розповів також начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул передає Nikopolnews.

За словами Олександра Вілкула, ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі стабільна і знаходиться під повним контролем Збройних Сил України та Військової адміністрації.

Незважаючи на проведену ворогом протягом останніх тижнів передислокацію сил та поповнення частин, плани орків з просування з південного напрямку зазнають невдачі. Завдяки мужності та вмілим діям наших військових ворог несе значні втрати в живій силі і техніці. На території Криворізького району та області – ворога немає.

Орки продовжують тактику випаленої землі і обстріл мирних населених пунктів на всій лінії зіткнення.

10 травня нашій поліції вдалося вивести з Великої Костромки жінку, у якої пологи почалися буквально під обстрілом. Слава Богу, все в порядку. Прямо в машині «швидкої допомоги» народилася дівчинка. Разом з мамою вони під наглядом медиків, – розповів Олександр Вілкул.

Nikopolnews писав раніше про цей випадок.

Триває серйозна робота по зміцненню наших позицій та матеріально-технічного забезпечення військових. У кривому Розі працює вся інфраструктура, місто посилено патрулюється зведеними нарядами Поліції і Нацгвардії.

«Окупанти зазнають значних втрат на Криворізькому напрямку» — Олександр Вілкул

Ворожі війська стримуються на далекому периметрі – Олександр Вілкул про ситуацію в регіоні

«Напружено, але ситуація контрольована» — Олександр Вілкул про стан справ на підступах до Кривого Рогу

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×