Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1215
1215

«Окупанти зазнають значних втрат на Криворізькому напрямку» – Олександр Вілкул

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що відбувається на фронті на Криворізькому напрямку (нагадаємо, лінія фронту знаходиться у Херсонській області).

Олександр Вілкул запевнив, що ситуація у Кривому Розі і Криворізькому районі зберігається стабільною та повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією, – передає Nikopolnews.

Завдяки мужності та героїзму наших військових вигнані з території Дніпропетровщини сили ворога успішно стримуються на лінії зіткнень у Херсонській області. Лінія фронту на південному напрямі становить 100 км, і її перші рубежі знаходяться в 50 км від Кривого Рогу.

– Наші військові не лише успішно тримають оборону, а й проводять превентивні операції, щоб не дати ворогові здійснювати плани наступу. Окупанти зазнають значних втрат у живій силі та військовій техніці, у тому числі БПЛА, – поділився Вілкул гарними новинами.

Проте, за його словами, весь тиждень ворог продовжує варварські обстріли із систем залпового вогню та ствольної артилерії мирних населених пунктів уздовж усієї лінії фронту. Зафіксовано використання ворогом армійської авіації. На жаль, протягом тижня є вбиті та поранені серед мирних жителів.

Ведеться розмінування територій. Загалом знешкоджено близько 1200 боєприпасів лише на території Криворізького району. Але, на жаль, продовжують траплятися нещасні випадки у різних районах області.

Продовжуємо роботу щодо посилення оборони міста як на далеких, так і на ближніх периметрах. При тісній взаємодії з військовими будуємо все – від окопів та бліндажів, до ВОПів та укріпрайонів. Докладної інформації говорити не можна, але це сотні споруд, – розповів Вілкул.

Також він сказав, що військова адміністрація міста, хоча за Законом це не входить до її функцій, продовжує допомогу у забезпеченні військових. Проводяться закупівлі та доставляється на фронт все необхідне.

На сьогодні всі наші воїни на 100% забезпечені бронежилетами. Південний напрямок, найнебезпечніший, на 100% забезпечений касками. Забезпечуємо спокійніші Тернівський та Кіровоградський напрямки. Вдалося доставити в місто (оплачено давно, але були складнощі з доставкою з-за кордону) ще одну партію касок – 1000 одиниць. Також закуповуємо та передаємо в частини автотехніку, спецобладнання, засоби зв’язку та інше. На сьогодні всі частини нашого регіону серйозно посилені, бойовий дух високий і всі ми готові до будь-якого розвитку подій, – запевнив Вілкул.

Ситуація у Криворізькому районі стабільна – Олександр Вілкул

Плани ворога щодо наступу на Кривий Ріг з Херсонщини зазнають невдачі – Вілкул

Обстріли весь день і всю ніч, є жертви, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×