Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3038
3038

Плани ворога щодо наступу на Кривий Ріг з Херсонщини зазнають невдачі – Вілкул

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Плани ворога щодо наступу на Кривий Ріг з Херсонської області зазнають невдачі. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул увечері 4 травня, передає Nikopolnews.

Вілкул запевнив, що ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі стабільна і повністю контролюється Збройними Силами України та військовою адміністрацією.

Можливості нашої оборони значно збільшені, плани ворога за новим просування з південного напрямку зазнають невдачі. Лінія боесоприкосновений проходить всередині Херсонській області, в 50-ти кілометрах від Крвиого Рогу. Бойовий дух всіх частин дуже високий. Ми готові боротися за кожен сантиметр рідної землі, – сказав Олександр Вілкул.

При цьому окупантипродовжують обстріл мирних територій. 4 травня були обстріляні Нововоронцовка, Осокорівка і Заградовка.

Продовжує вестися системна робота по зміцненню всіх ліній захисту Кривого Рогу і будівництва оборонних споруд. Проводиться також робота по внутрішньому периметрі міста.

Переконливо прошу, як криворіжців, так і жителів району не фотографувати проводяться роботи, не викладати і не коментувати в соцмережах, – закликав Вілкул.

Він запевнив, що у Кривому Розі забезпечена робота всієї інфраструктури. Працюють промислові підприємства, малий і середній бізнес. З 15 квітня, незважаючи на війну, створено 30 нових об’єктів господарювання, з них 14 ФОПів. В умовах військового часу, в Кривому Розі малий і середній бізнес звільнено від орендної плати за використання комунального майна.

Ворог готує наступ на Кривий Ріг, але ми готові – Вілкул

Обстріли весь день і всю ніч, є жертви, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщиною

Вілкул показав фото кинутих велосипедів, на яких мешканці Херсонщини тікають від окупантів на Дніпропетровщину

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×