Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1287
1287

В Енергодарі окупанти призначили нового «мера» – ЗМІ

В Енергодарі окупанти призначили нового «мера» - ЗМІ

В Енергодарі окупанти призначили нового так званого «мера». Про це пише запорізьке видання inform.zp.ua, посилаючись на колаборанта Володимира Рогова, передає Nikopolnews..

Керувати захопленим Енергодаром призначили директора атомної станції зі Смоленська.

Новим «мером» Енергодара став Едуард Сеновоз. Останні шість років він був генеральним директором Смоленської атомної станції. Вона входить у корпорацію «росатом».

Нагадаємо, попередній «мер» Олександр Молоков (Волга) був звільнений. Згодом з’явилася інформація про те, що його оголосили в розшук самі ж росіяни. І це не дивно, адже він і раніше був судимий за корупцію і зловживання службовим становищем.

Пізніше повідомлялося, що керувати Енергоатомом взялася місцева колаборантка – депутатка від партії «Слуга народу».

І ось – черговий «мер». Насправді ж єдиним міським головою Енергодара є законно обраний мешканцями Дмитро Орлов. Сподіваємось, недовго залишилося чекати енергодарцям на завершення окупації і повернення демократичної української влади.

В Енергодарі окупанти призначили нового гауляйтера: коментар Дмитра Орлова

В Енергодарі окупанти призначили нового «мера» - ЗМІ

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов прокоментував призначення. Він написав у своєму Телеграмі:

Пропагандистські канали окупантів в Енергодарі сьогодні публічно представили чергового (здається, вже п’ятого за рахунком) гауляйтера, який очолив «адміністрацію міста».
Цим недалекоглядним бідолахою став працівник «росатому» едуард сєновоз.
Чому бідолахою? Тому що сам факт такого «призначення» в окупованому місті, де щоденно кояться злочини, означає його доєднання до списку військових злочинців. І відповідати за це доведеться неминуче.
А крім того, варто згадати «правління» його попередників за минулі 9 місяців, щоб зрозуміти: кар’єра буде може і яскравою, але короткотривалою та безславною.
Ну і, безсумнівно, віддамо належне «росатому»- як виявилося, справжній кузниці кадрів злочинців, які вже не приховують своїх злочинних дій на українській землі.

Коли проведуть вибори в Україні – відповідь Корнієнка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×