Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2950
2950

Був поранений і двічі повертався на службу – Захиснику з Нікополя потрібна допомога

Був поранений і двічі повертався на службу – Захиснику з Нікополя потрібна допомога

Захиснику з Нікополя потрібна допомога. Він боронив Україну фактично з 2014 року і двічі добровільно повертався на службу, маючи серйозні проблеми зі здоров’ям після поранення. Але поранення, отримане у 2022 році, виявилося занадто серйозним. І зараз воїн з Нікополя проходить реабілітацію. На яку йому потрібні кошти.

Про свого чоловіка Сергія Кріоні, 17.01.1973 року народження, розповіла його дружина Маріанна Кріоні. Вона  звертається з проханням про допомогу до усіх небайдужих, передає Nikopolnews.

Пані Маріанна розповіла, що Кріоні Сергій Володимирович є мешканцем Нікополя. З 2014 до 2016 року працював у Нікопольському військоматі на добровільних засадах – тобто безкоштовно – інструктором з диверсійної роботи.

У 2016 році пішов добровольцем у 1-й батальйон ТРО м. Володимир-Волинський, частина В0116. У 2018 році  батальйон перейшов під керівництвом 14 бригади м. Володимир-Волинський, частина А 1008.

Цього ж року, у вересні, Сергій отримав міно-вибухове поранення лівої нижньої кінцівки, що призвело до отримання ним 3-группи інвалідності.

Після року лікування чоловік продовжував службу у лавах ЗСУ.

У 2020 році Сергія все ж таки звільнили за станом здоров’я. Та незважаючи на свій фізичний стан, вже через 2 місяці він знову пішов служити у гірсько-штурмову бригаду м. Чернівці частини А3029.

В березні 2022 року при звільнені с. Нова-Басань, що на Чернігівщині, отримав важке поранення лівої лобно-тім’яної ділянки черепа.

Зараз Сергій вже звільнений з лав ЗСУ та проходить довготермінове лікування та реабілітацію. Все це потребує достатньо великих коштів.

За держпідтримкою Сергій має лише 42 дні на рік безоплатного лікування. А весь інший час мусить проплачувати сам. Сергій потребує постійної реабілітації! Упродовж курсу реабілітації Сергій навчився володіти мовою, лівою частиною тіла (приблизно на 70%) та частково правою рукою (30%) та правою ногою (10%), але покращення є, тому лише вперед до Перемоги, – каже дружина Захисника

Якщо ви можете і хочете допомогти нікопольцю, то ось номер Банки на реабілітацію Сергія

  • 5375 4112 0665 8010

А нижче – відео з Сергієм і зверненням нікопольського капелана ігумена Меркурія з проханням про підтримку Захисника.

Захиснику з Нікополя потрібна допомога: відео

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×