Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
12456
12456

«Звільнення територій – питання найближчого часу» – новини з Нововоронцовщини 11 травня

«Звільнення територій – питання найближчого часу» - новини з Нововоронцовщини 11 травня

Новини з Нововоронцовщини 11 травня Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцевого мешканця – волонтера Дмитра Бурлая. Незважаючи на те, що ворожі обстріли поки що продовжуються, є і оптимістична інформація.

Ні для кого не є секретом, та й мабуть ніхто й не сумнівається, що українські війська готуються вибивати ворога з нашої території, в тому числі з нашого регіону. Відчувають це на собі й окупанти. Наші ЗСУ вдало відпрацьовують по ворожим скупченням. Вже є на “слуху” й вдалі знищення окупантів у степових селах.  Початок звільнення окупованих територій – це вже питання часу. Думаю, найближчого часу, – написав Дмитро Бурлай.

Він зазначив, що ворог нервує і здійснює хаотичні обстріли житлових будинків Нововоронцовки і прилеглих сіл. За останню добу окупанти знову здійснили обстріл селища. Є нові пошкодження будинків. Є влучання в об’єкти комунальної власності.

Все ще гаряче в селі Осокорівка. Не спокійно було і в селі Золота Балка, є пошкодження житлових будинків. Люди переховувались в підвалах. На подвір’ях безліч осколків, є не здетоновані снаряди на присадибних ділянках.

Дмитро Бурлай просить мешканців бути обережними і у разі виявлення підозрілих об’єктів телефонувати в МНС.

Волонтерство: направили допомогу в Мар’янське і Нікополь

«Звільнення територій – питання найближчого часу» - новини з Нововоронцовщини 11 травня

Сьогодні, 11 травня волонтери приділили увагу пенсіонерам, яким адресно розвозили продуктові набори. Також здійснено виїзд до с. Мар’янське з допомогою переселенцям з Нововоронцовщини.

А вчора було направлено гуманітарну допомогу переселенцям з Нововоронцовщини, які знаходяться в Нікополі. Охоплено 160 сімей, що становить орієнтовно 420 осіб.

Також постійно співпрацюємо з нашими захисниками. Чекаємо на сюжет від CNN про ситуацію в нашому регіоні, – резюмував Дмитро Бурлай.

«Окупанти вже влаштовують перестрілку між собою» — новини з Нововоронцовщини, що на кордоні з Дніпропетровською областю

«Залишки ворога стали добривом» — гарячі новини з Нововоронцовщини 25 квітня

«Було жахливо, є жертви серед цивільних» — новини з Нововоронцовки, що на кордоні з Дніпропетровщиною

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×