Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
393
393

«Замість тих, хто відмовляється співпрацювати» – росіяни звозять на ЗАЕС свій персонал

«Замість тих, хто відмовляється співпрацювати» - росіяни звозять на ЗАЕС свій персонал

Росіяни продовжують звозити на ЗАЕС свій персонал. Про це повідомляє Центр соціального спротиву, передає Nikopolnews.

Росіяни звозять свій персонал на захоплену Запорізьку атомну станцію замість тих співробітників, хто відмовляється працювати на окупантів.

Так, у січні на посаду заступника директора ЗАЕС з питань фізичного захисту та режиму планується призначити дмітрія міняєва – заступника директора департаменту спеціальної безпеки АТ “Концерн “Росенергоатом” (дочірня структура “Росатом”).

Раніше “Росатом” почав впровадження власної моніторингової системи на території захопленої Запорізької атомної електростанції. Роботи виконують російські фахівці з “Консіст-ОС”, яке входить до структури окупаційного енергетичного оператора.

У Центрі національного спротиву нагадують, що окупанти змушують працівників Запорізької атомної електростанції укласти договір з російським “Росатомом”, але безрезультатно. Попри те, що росіяни поставили маріонеткове керівництво на станції, більшість не зрадили Україні.

Раніше ми повідомляли, що росіяни знущаються над тими співробітниками, які не пішли з ними на співпрацю. Тим же, хто погодився, надають безкоштовні ліки і селять у квартирах, де є світло і опалення.

Чи звільнили Великий Потьомкінський острів під Херсоном?

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×