Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
242
242

Поліцейські Нікопольщини отримали 200 продуктових наборів від благодійників у грудні

Поліцейські Нікопольщини отримали 200 продуктових наборів від благодійників у грудні

Поліцейські Нікопольщини отримали 200 продуктових наборів від благодійників у грудні у грудні. Про це інформує начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Триває співпраця Нікопольської РВА з представниками ГО «Друзі спільноти святого Егідія», – сказав Євтушенко

Він розповів, що впродовж року допомогу від благодійників спрямовано до 216 багатодітних родин та родин, що опинилися у складних життєвих умовах. Також, допомогу спільноти отримали 146 педагогічних працівників Нікополя.

А у грудні районною військовою адміністрацією ініційовано передачу двохсот продуктових наборів від ГО «Друзі спільноти святого Егідія» особовому складу Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Збройна агресія рф додала роботи та ризиків нашим героям без зброї. На жаль, серед них вже є поранені. Я  вдячний надзвичайникам району та їх керівнику, Володимиру Стовбі за щоденну службу! – написав начальник РВА

Окрема дяка ГО «Друзі спільноти святого Егідія» на чолі з Юрієм Ліфансе! Впевнений, що співпраця зі спільнотою задля допомоги мешканцям Нікопольщини буде продовжена і в наступному році, – додав він

Ще новини Нікопольщини: Діти поліцейських Нікополя намалювали привітання для ЗСУ (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×