Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
377
377

Дрон атакував автівку: медик розповів, як рятували поранених у Марганецькій громаді

Дрон влучив у автівку: медик розповів, як рятували поранених у Марганецькій громаді

Медик розповів, як рятували поранених у Марганецькій громаді. Люди постраждали від удару російського дрону. Подробицями поділився лікар Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

Лікар нагадав, що вранці, 17 лютого російські окупанти вчергове поцілили дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Під ворожий удар потрапив автомобіль, в якому знаходились люди. В центральну оперативну диспетчерську, комунального підприємства «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ та МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» надійшов виклик з приводу “опіки/вибух”.

На виклик виїхала бригада ЕМД №22 підстанції м. Марганець, у складі фельдшера з МНС Яровицької Наталії Володимирівни, сестри медичної Дражевської Наталії Анатоліївни та водія Олійника Олега Васильовича.

Дрон влучив у автівку: медик розповів, як рятували поранених у Марганецькій громаді

На місці виклику було виявлено двох постраждалих – чоловіка та жінку, які знаходилися у важкому стані. Було встановлено попередній діагноз: Мінно-вибухова трама, аккубаротравма, ЗЧМТ, СГМ, та множинні осколкові поранення м’яких тканин тіла. Бригадою ЕМД було надано допомогу в повному обсязі: встановлено в/в доступ, знеболення, інфузійна терапія,  та проведено ПХО ран постраждалих. Після цього хворих було  доставлено у Марганецьку міську лікарню, для подальшого лікування.

Це вже не перший випадок, коли російські терористи завдають шкоди мирному населенню саме таким чином.  Отже, будьте уважні та обережні, дотримуйтесь заходів особистої безпеки, не нехтуйте повідомлення про загрозу артобстрілу чи повітряну тривогу, – закликав Володимир Грабовий

Зазначимо, що сьогодні росіяни теж атакують Нікопольщину дронами. Офіційної інформації про наслдки поки що немає.

Ще новини Нікопольщини: «Молодий хлопець, майже дитина…» – медик розповіла, як рятували пораненого у Нікополі 29 січня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×