Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2347
2347

«Молодий хлопець, майже дитина…» – медик розповіла, як рятували пораненого у Нікополі 29 січня

«Молодий хлопець, майже дитина…» - медик розповіла, як рятували пораненого у Нікополі 29 січня

Медик Марина Авдієнко розповіла, як рятували пораненого у Нікополі 29 січня, передає Nikopolnews. Нагадаємо, вчора внаслідок ворожого обстрілу постраждали двоє хлопців – один із них важкий.

Останні 1,5 роки нашому багатостраждальному місту щодня «дістається». З липня 2022 року воно постійно знаходиться під обстрілами з РСЗВ та ствольної артилерії, а останні півроку кожного дня потерпає від «нальотів» дронів. Щотижня вибухи приносять горе в родини нікопольців: місцеві жителі гинуть або важко травмовані, – пише Марина Авдієнко

Вона розповідає, що напередодні отримав важкі проникаючі поранення голови та тулубу під час ворожого обстрілу молодий хлопець, майже дитина.

Надавати екстрену медичну допомогу під обстрілами виїхала бригада ІТіР підстанції м. Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» під керівництвом лікаря Кулик Альони. У складі бригади – фельдшери  Кириченко Ігор та Мірошниченко Андрій, водій Перепадя Дмитро.

Кожний з бригади – фахівець у свої справі, – коментує автор Марина Авдієнко

Постраждалий – у вкрай важкому стані, після надання медичної допомоги на місці (здійснені знеболення та антигеморрагічна терапія, накладені оклюзійні пов’язки, налагоджена інфузійна терапія) був госпіталізований в Нікопольську міську лікарню № 4, де за його життя продовжують боротися медичні працівники закладу.

Живемо. Працюємо. Стоїмо. Тримаємо свій медичний фронт, – пише медик

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Снаряд влучив у ділянку, де працювали люди: поліція про обстріл Нікополя 29 січня

Ще новини Нікополя: На Нікопольщині дрон переслідував поліцейських, але зачепився за дерево (відео)

Читайте також новини України: Росіяни майже знищили Берислав: життя у місті паралізоване (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×