Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
549
549

В машині була родина з 4-х людей: медик розповів, як рятували поранених хлопців у Марганці

В машині була родина з 4-х людей: медик розповів, як рятували поранених хлопців у Марганці

Медик розповів, як рятували поранених хлопців у Марганці. Інформацію оприлюднив лікар Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

Медик нагадав, що вдень 17 січня російські окупанти поцілили з БпЛА дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Під ворожий удар потрапив автомобіль, в якому знаходились сім’я з чотирьох людей: чоловік з дружиною та двоє дітей. В центральну оперативну диспетчерську, Комунального підприємства «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ та МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» надійшов виклик з приводу «опіки/вибухи».

Як рятували поранених хлопців у Марганці

На виклик виїхала бригада ЕМД № 14325 підстанції м. Марганець у складі фельдшера з МНС Ковтун Олени Григорівни, молодшої медичної сестри Сіренко Тетяни Віталіївни і водія Маслика Володимира Івановича.

В машині була родина з 4-х людей: медик розповів, як рятували поранених хлопців у Марганці

На місці виклику було виявлено двох постраждалих 2010 та 2004 років народження, встановлено попередній діагноз: «Мінно-вибухова травма. Проникаюче поранення очного яблука. Акубаротравма». Бригадою ЕМД було надано допомогу в повному обсязі: встановлено в/в доступ, знеболення, інфузійна терапія, проведена ПХО ран. Після цього постраждалих було  доставлено у Марганецьку міську лікарню. Одного з хлопців, який перебував у важкому стані, після обстеження лікарями, було транспортовано у ЛПЗ м. Дніпро для подальшого  лікування.

Ця ситуація вкотре доводить, що російські терористи продовжують вести війну з мирним населенням. Тож будьте уважні та обережні, дотримуйтесь заходів особистої безпеки. Не нехтуйте сигналами оповіщення повітряної тривоги та загрози артобстрілу!!! – написав Володимир Грабовий

Ще новини Нікопольщини: Якими дронами ворог атакує Нікопольщину і чим вони відрізняються від «Шахедів» – роз’яснення РВА

Читайте також: БпЛА атакували Росію: вибухало під Пітером, у Тулі, Смоленську, Орлі і Клинцях – що відомо (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×