Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1315
1315

«Енергоатом» звільнив трьох робітників ЗАЕС, які брали участь у акції «Безсмертний полк»

«Енергоатом» звільнив трьох робітників ЗАЕС, які брали участь у акції «Безсмертний полк»

ЗАЕС – це Україна! Любителям руського миру тут не місце, – зазначають в «Енергоатомі». Тут заявляють, що звільнили трьох співробітників станції після того, як ті взяли участь у акції 9 травня, влаштованій окупантами, передає Nikopolnews, посилаючись на офіційний Телеграм-канал «Енергоатому».

У компанії називають імена звільнених.  Це Кісельова Галина, що працювала лікарем профілакторію Запорізької АЕС, Юрій Власов – працівник того ж профілакторію та Влад Лаврик – начальник відділу комерційного обліку.

З атомної станції учасників влаштованої окупантами акції «Безсмертний полк» звільнено. Відповідні накази підписав керівник НАЕК «Енергоатом» Петро Котін.

В Компанії з нескінченною повагою вшановують пам’ять всіх і кожного, хто героїчно здобував перемогу над нацизмом під час Другої світової війни. Навряд чи є в Україні родина, не «обпечена» тією війною. Та передусім через повагу до наших предків і пам’яті про них Енергоатом вважає неприпустимим будь-які спільні заходи із тими, хто сьогодні вбиває українців, – мовиться у повідомленні.

Над ЗАЕС пролетіли дві крилаті ракети ворога вранці 26 квітня – Енергоатом

500 окупантів, танки і вибухівка – що відбувається на ЗАЕС в окупованому Енергодарі

ЗАЕС перевели на низький рівень потужності через пошкодження високовольтної лінії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×