Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
313
313

Геннадій Боровик назвав втрати Марганця за 2 роки (відео)

Геннадій Боровик назвав втрати Марганця за 2 роки (відео)

24 лютого мер Марганця Геннадій Боровик назвав втрати міста за 2 роки війни. Повідомляє Nikopolnews.

Саме 2 роки тому, 24 лютого 2022 року росія почала повномасштабну війну проти України. Окупувала ЗАЕС. З 12 липня 2022 року окупанти щоденно обстрілюють Нікопольщину. За цей час ворожі снаряди неодноразово прилітали і у Марганецьку громаду.

111

«За два роки повномасштабного вторгнення ворога  в Україну, у  Марганці вбито 18 мирних мешканців, 87 людей отримали поранення», написав Геннадій Боровик.

Геннадій Боровик назвав втрати Марганця за 2 роки: відео

Пошкоджено 21 заклад освіти. Зазнали руйнувань – 2511 будівель. Шість приватних будинків повністю зруйновані ворогом, ще 925 приватних господарств пошкоджено внаслідок ворожих атак. Постраждало і 1237 квартир багатоповерхівок

«Жах, сум та розпач наших людей з кожною хвилиною перетворюється на смертельну ненависть до ворога, виливається українською люттю до окупантів та непереборне бажання Перемогти! Два роки війни. Час розділено на до та після. Це наше життя, це наша пам’ять, це те, що  ми не забудемо! Ніколи! Марганчани, ми вистоїмо! Зможемо! Здолаємо! Переможемо!», додав мер міста

22

У другу річницю війни Геннадій Боровик закликав містян подякувати військовим, які захищають Україну й згадати тих, хто поклав своє життя на полі бою.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×