Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1579
1579

Кількість ВПО у Покрові збільшилася – соцсфера працює у посиленому режимі

Покров Площадь
Фото: Газета "Зоря"

Кількість ВПО у Покрові збільшилася. Соціальна сфера міста працює у посиленому режимі. Про це повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

На сьогодні у місті зареєстровано близько 11 тисяч внутрішньо переміщених осіб (раніше повідомлялося про 10 тисяч), з них близько три тисячі – діти. Більшості з них потрібна підтримка.

Повідомляється, що за минулий тиждень гуманітарну допомогу отримали 4 тисячі ВПО у Покрові. 144 особи зареєструвалися на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН.

В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 329 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 101 заяву для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину від ЦНАП та громадян.

Інші напрямки роботи соціальної сфери Покрова

Кількість ВПО у Покрові збільшилася – соцсфера працює у посиленому режимі

Мобільна бригада з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі опрацювала 2 повідомлення про вчинення домашнього насильства, відвідала одну родину за місцем проживання.

Здійснювалася організація соціального захисту  осіб, які опинились в СЖО та осіб з інвалідністю. Пройшли фахові семінари, серед яких на тему: “Деякі питання організації надання соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю».

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, серед актуальних послуг залишається представництво інтересів. Відділенням соціальної допомоги вдома надано 2350  послуг 250 особам згідно Державного стандарту «Догляд вдома».

Отримувачам соціальних послуг у відділенні денного перебування надано 1315  комплексних соціальних послуг за напрямками:

  • фізкультурно-оздоровчі;
  • культурологічні;
  • соціально-побутові.

Слухачі факультету «Активне довголіття» виконують ранкову гімнастику з елементами хореографії, рухливі ігри,заняття на тренажерах та улюблену скандинавську ходу.

Працює гаряча телефонна лінія територіального центру (095 6882295).

Покровське управління Нікопольської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості інформує роботодавців, що змінами в законодавстві про зайнятість передбачено ряд компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних осіб, більш детальну консультацію щодо умов та порядку отримання компенсації можна отримати в приміщенні управління, 3-й поверх, каб.24, 25 або за телефоном: 06816401.0687716401

Роботодавцям також нагадують про необхідність інформування про потребу в робочій силі (вакансії).

Консультації щодо працевлаштування, особливостей реєстрації в службі зайнятості, актуальних вакансій можна отримати безпосередньо в приміщенні Покровського управління ЦЗ(вул. Героїв України, 5) або за тел: 0961196760, 0963752467.

Подати документи для реєстрації в службі зайнятості як безробітна особа можливо через портал “Дія” за наявності кваліфікованого електронного підпису або під час особистого звернення до управління.

Ще новини Покрова: Мешканці Покрова можуть отримати грошову допомогу від ООН: що потрібно

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×