Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
229
229

Мешканцям Червоногригорівської громади 29 і 30 травня видадуть гуманітарну допомогу: як отримати 

Червоногригорівської громади

Мешканцям Червоногригорівської громади 29 і 30 травня видадуть гуманітарну допомогу, передає Nikopolnews.

«Шановні мешканці с. Придніпровське, с. Мусіївка та сщ. Кам’янське! Завтра, 29.05.2023 та 30.05.2023 з 12.00 до 14.00   буде видаватись гуманітарна допомога за Qr-кодами від благодійної організації World Central Kitchen в Придніпровському будинку культури мешканцям, майно яких було пошкоджено в результаті ворожих обстрілів, особам з інвалідністю, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, багатодітним родинам, ВПО та родинам військовослужбовців», повідомили у телеграм-каналі громади.

Мешканцям Червоногригорівської громади видадуть гуманітарну допомогу: як отримати

Червоногригорівської громади

Для отримання гуманітарної допомоги Вам треба мати:

  • Паспорт;
  • Ідентифікаційний номер;
  • Спеціальний Qr-код, який Ви отримали минулого разу при оформленні чи отриманні допомоги.

В разі, якщо ви підпадаєте під одну з категорій, але ще не оформлювали таку допомогу, її можна буде оформити маючи при собі паспорт, ідентифікаційний номер та документ, що посвідчує вашу категорію (посвідчення учасника ліквідації аварії на ЧАЕС, посвідчення особи з інвалідністю, акт про пошкоджене майно, посвідчення багатодітної сім’ї або ж довідку, яка підтверджує статус ВПО).

Додатково! За вимогою організації Ви можете отримувати допомогу тільки за однією категорією. Тобто якщо Ви отримали від цієї організації як особа, чиє майно постраждало внаслідок обстрілів, за іншою з вищевказаних категорій Вам відмовлять.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×