Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
131
131

У центральному парку Томаківки невідомі псують дитячий майданчик (фото)

парку Томаківки

У центральному парку Томаківки невідомі псують дитячий майданчик. Про це повідомили на офіційній сторінці громади у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Уже третій рік, як на території Томаківської громади діє Центральний парк. На початку були різні історії:  люди, яким кортіло щось відкрутити, помалювати маркером дитячі майданчики (до речі, попередню художню творчість працівники комунгоспу ледь відтерли. Ні, знов все обмальовано. Можливо, так краще?!), перетягти лавку з однієї частини парку до іншої (це прям так весело), ламати систему зрошування, викручувати гайки з лавиць, лускати насіння на тротуар (це окремо бентежить нервову систему), а на зауваження говорити, що у парку є прибиральники), виламувати ворота футбольного майданчика», – йдеться в повідомленні.

А на цей раз пошкодили конструкцію дитячого ігрового майданчика та один з саджанців. Проте, є й ті, кому подобається цей парк.

Керівництво громади звертається до громадян й просить повідомити, якщо хтось бачив процес пошкодження майна.

«Якщо хтось бачив, хто умисно шкодив майно парку, то повідомте нас. Переконливо просимо усіх, хто вважає, що парк громаді потрібен, що необхідно максимально зберегти його для дітей та дорослих, будь ласка, робіть зауваження усім, хто смітить, шкодить майно, палить чи розпиває спиртні напої в громадському місці чи вчиняє інші аморальні дії», – додали у повідомленні.

У центральному парку Томаківки невідомі псують дитячий майданчик: фото

У Томаківці

У Томаківці

У Томаківці

У Томаківці

У Томаківці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×